Fenerbahçe’nin Kayserispor’u 6-2, Galatasaray’ın ise Bodrum FK’yı 1-0 mağlup ettiği 13. hafta mücadelesinde, HT Spor’da konuşan Rıdvan Dilmen, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Rıdvan Dilmen, “Şampiyonlukları Fenerbahçe ve Galatasaray kazanır değil, kaybeder kaybederse” ifadelerini kullandı. Geçen seneki yorumunu hatırlatan Dilmen, Beşiktaş’ın hakem sorunları yaşadığını belirtti.
Yaptığı değerlendirmede Dilmen, “Bu ligde puan saygısızlık olmasın, bütün takımlara hepsi saygı duyduğumuz takımlar ama bu kadrolar (Galatasaray-Fenerbahçe) rakiplere yenilmez, puan kaybederler. Zaten o 102 ve 99 puan bunu gösteriyor” dedi.
Rıdvan Dilmen, “Fenerbahçe’nin geride kalan 24 maçta en az 55 puan alma ihtimalini yüksek görüyorum” yorumunu da paylaştı. Bu durumda takımın sürekli kazanması gerektiğini vurguladı.
İki takımın açlık ve konsantrasyonunun şu anda en üst seviyede olduğunu belirten Dilmen, Galatasaray’ın sürekli kazanarak ilerlemesi gerektiğini söyledi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]