Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Bodrum FK’ya konuk oldu. Mücadele 0-0’lık ilk yarı sonrasında, 54. dakikada Michy Batshuayi’nin attığı golle Galatasaray 1-0’lık galibiyete ulaştı. Ancak karşılaşmanın en dikkat çeken anı, Hakim Ziyech’in kaçırdığı gol oldu.
Maçın 66. dakikasında Victor Osimhen, rakip yarı alanın ortalarında topla buluştu ve ceza sahasına kadar ilerledi. Osimhen’in boş kale yerine Hakim Ziyech’e pas vermesiyle Ziyech’in kaçırdığı gol anı yaşandı. Ziyech’in müsait pozisyonda auta gönderdiği top, taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı.
Hakim Ziyech’in kaçırdığı gol, Türkiye’de olduğu kadar İngiltere ve Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Özellikle İngiliz Daily Mail’in “Hakim Ziyech’ten şok edici bir hata: Taraftarlar şaşkına döndü” şeklindeki haberinde, Ziyech’in gol fırsatını kaçırmasına yer verildi. İngiliz taraftarların çeşitli yorumlarıyla da desteklenen haberde, pozisyon eleştirilere neden oldu.
“Bunu Rahmetli Babaannem Bile Atardı”
Daily Mail’in haberinde, bir İngiliz taraftarın “Bunu rahmetli babaannem bile atardı” yorumu ve diğer taraftarların eleştirilerine de yer verildi. Ziyech’in kaçırdığı gol, futbolseverler arasında uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]